Als u kans wilt maken op gratis kaartjes voor de feestavond op zaterdag 26 augustus tijdens St. Hubert op z’n best, dan doet u er goed aan De Neije Krant van deze week (15 augustus) in de gaten te houden.

Want onder iedereen die de achterpagina voor het raam hangt en dit doorgeeft aan de organisatie, worden kaartjes voor de zaterdagavond verloot.

Zondag

Op zondag 27 augustus zal de ouderwets, gezellige braderie met live muziek en entertainment centraal staan. Op veler verzoek is er dan ook gekozen om het middelpunt terug te laten keren naar Pastor Bogersplein. Hier zal de feesttent staan met op zondag het terras en attracties voor de jeugd.
Muziek zal gespeeld worden door Harmonie Ons Genoegen uit St. Hubert, al 126 jaar een belangrijk muzikaal onderdeel van het dorp. Zij zullen in de begin van de middag zorgen voor de muzikale gezelligheid. Dansschool ‘Keep on Movin’ zal enkele optredens verzorgen tussen de optredens van Harmonie Ons Genoegen door. Om 15.00 uur zal de band ‘The Wild Weeping Willies’ optreden. Onlangs vierden zij hun 10 jarig jubileum met een concert in de Pul in Uden. Het repertoire van de Willies bestaat uit onvervalste classic-rockklassiekers met hits van onder meer Deep Purple, Golden Earring, Led Zeppelin en ZZ Top. Kortom, er zullen vele klassiekers ten gehore gebracht worden op St. Hubert op zijn Best.
Deze middag zal de muziek mede mogelijk gemaakt worden door niemand minder dan DJ Benzel met een tussentijds solo optreden vanuit carnavalsvereniging ‘De Bokken’.
Met als laatste optreden begint om 17.00 uur de band ‘The Bandits Live’. Een bekend fenomeen die vorig jaar ook het terras op zijn kop wisten te zetten. Een echte feestband die de voetjes van de vloer zullen krijgen op deze zondag!
Deze zondag zijn zowel de toegang als de vele attracties voor de jeugd Gratis.

Zaterdag

Op zaterdag 26 augustus zal het dak van de tent geblazen worden door ‘The Rousers’ die gegarandeerd voor een knalfeest zullen zorgen. Kaarten hiervoor zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 8,- (dagkassa € 10,-) online op de website www.sthubertopzijnbest.nl of bij de AH te Mill of Difference te St. Hubert.
Je ziet het: Dorpsfeest St. Hubert op zijn Best is niet alleen voor St. Hubert, maar voor iedereen!

Gratis kaartjes

Maak kans op gratis kaarten voor The Rousers op de zaterdagavond! Hang de poster van de achterzijde uit De Neije Krant van deze week voor uw raam en deel deze op de Facebook pagina van St Hubert op z’n best. Onder de inzendingen zullen gratis kaartjes verloot worden.