In 1968 kreeg de harmonie nieuwe pakken. (Archief Toon Willems)

Ben jij of ken jij iemand die ooit lid is geweest van de harmonie in Mill en graag nog eens mee zou willen spelen? Dit is je kans, lees snel verder!

In verband met ons 80-jarig jubileum organiseren we een reunieconcert op 18 november aanstaande, waarbij oud-leden mee kunnen spelen.

Hebt je geen instrument meer? Geen probleem, de harmonie zorgt voor een vervangend exemplaar, zodat je je oude hobby weer op kunt pakken en mee kunt doen aan dit project.

Het is de bedoeling dat alle gastmuzikanten een aantal repetities meespelen met de harmonie, de repetities starten op 9 september, op zaterdag van 18.00 - 20.00 uur.

Gastmuzikanten kunnen allemaal één muziekstuk dat zij graag met de harmonie zouden willen spelen opgeven, zodat we een repertoire kunnen samenstellen voor het concert.

Verder wordt er op 18 november een tentoonstelling van 80 jaar harmonie geopend. Als je nog oude foto’s hebt, zouden we die eventueel graag gebruiken voor de tentoonstelling.

Hebt je interesse om mee te spelen tijdens dit concert of heb je nog oude foto’s in je bezit? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op. Bellen kan ook: 0485 - 451362 (René Schipperheijn).

Reünie-concert Muziekvereniging St. Willibrord
Zaterdag 18 november, 20.00 uur, Myllesweerd
Repetities op zaterdag van 18.00 - 20.00 uur in De Wester, Mill