Dinsdag 8 augustus jl. vierde KBO Mill met een volle zaal (135 personen) voor de 7e keer haar Zomerfeest bij Royal. Zoals gebruikelijk werd er eerst genoten van een uitstekend verzorgde koffietafel door Broer en Ineke v. Thiel.

Daarna stonden de ‘Vrolijke Notenkrakers’ uit Venray te trappelen om te beginnen met hun optreden. Ze kwamen op met de Radetzkymars, waardoor de toon gezet werd en de stemming er al snel in kwam. De groep van 8 personen verzorgden een interactief optreden met oud Hollandse en Brabantse liedjes, waarvan de tekst zichtbaar was op een groot scherm. De liedjes werden dan ook uit volle borst meegezongen. Daarnaast werden de liedjes vergezeld van bijpassende kleding en hoedjes. Peter en Gerda Spronk Rooijakkers werden extra feestelijk toegezongen, omdat ze binnenkort 50 jaar getrouwd zijn. Dat was een prachtig moment!

Tijdens een speciaal moment die middag overhandigde de penningmeester van KBO Mill, Dhr. Hans v. Baal samen met voorzitter Anneke Punt onder applaus een cheque van € 1500,- aan Pastoor v.d. Meijden, zijnde de voorzitter van Stichting Acaciahof. Met deze laatste donatie heeft KBO-Mill een ruime bijdrage geleverd om dit mooie initiatief financieel te ondersteunen. Meneer Pastoor bedankte hierop een ieder voor hun bijdrage, maar ook de vele handen die nodig waren om de bouw te kunnen realiseren.

Na de pauze hervatten de Notenkrakers weer hun programma, die tot het laatste toe de stemming erin wisten te houden. Het was eigenlijk jammer, dat ze om 16.00 uur moesten stoppen!

Buiten regende het intussen. Binnen was het warm en hadden we een fantastisch Zomerfeest, waar we allemaal met plezier op terugkijken.