Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 september 2017 is het in Sint Hubert de Week van de Goede Doelen.

  • Dit is één grootscheepse collecte in plaats van 9 afzonderlijke collectes. Alle landelijke collectes waarvoor in Sint Hubert werd gecollecteerd, worden nu gebundeld tijdens de Week van de Goede Doelen.
  • Een initiatief van de dorpsraad Sint Hubert in samenwerking met de werkgroep voor de goede doelen.
  • U krijgt een brief in de week voor de collecte, de week van 28 augustus, waar u in kunt vullen welk bedrag u aan welk goed doel wilt geven.
  • U doet daarvoor anoniem een contant bedrag in de enveloppe, die door 2 personen wordt opgehaald. Deze 2 personen zijn mensen uit Sint Hubert met een identificatiepasje.

Het ophalen gebeurt in de week van 4 t/m 8 september, tussen 18.00 en 20.00 uur! De werkgroep zorgt ervoor dat uw bijdrage op de juiste plaats komt, en dat hier verantwoord mee om wordt gegaan.

We denken dat dit een heel goed initiatief is, en we hopen dat we op uw massale steun mogen rekenen!

Voor alle duidelijkheid: acties van de basisschool en de peuterspeelzaal, en ook loterijen, en verkoopacties van onze Sint Hubertse Verenigingen kunt u gewoon aan uw deur blijven verwachten!

Mocht u de collectant gemist hebben, dan kunt u de envelop inleveren bij Gemeenschapshuis De Jachthoorn, Wethouder Lemmenstraat 1, t/m vrijdagavond.

Tot ziens in De Goede Doelen Week van Sint Hubert.