Samen met mensen uit Oss, Veghel, Uden, Ravenstein en Zeeland vertrokken wij op zaterdag 26 augustus met 2 bussen vanuit Zeeland naar Kevelaer. Deze door Oss georganiseerde bedevaart brengt nog steeds veel mensen naar deze plaats.

Vanuit Mill vertrokken wij met 13 mensen onder de bezielende leiding van Marietje van den Elzen, naar de opstapplaats in Zeeland.

Aangekomen in Kevelaer gingen we in processie met bruidjes, het Mariabeeld en vaandels van Oss en Ravenstein, naar de Pax Christie kapel alwaar de offerkaars werd gewijd.

Om 12.00 uur vond in de Basiliek de Eucharistieviering plaats met de voortreffelijke medewerking van het gemengd koor uit Veghel. Hierna konden we gebruik maken van een heerlijke lunch en deelnemen aan de grote of kleine Kruisweg, welke zijn aangelegd in een prachtig park. Na het lof als sluiting vertrokken we om 16.45 uur weer met de bus naar huis.

De saamhorigheid en vriendelijkheid van alle mensen, die biddend en zingend Maria vereren, heeft op ons een diepe indruk gemaakt. Deze mooie reis wordt ieder jaar georganiseerd en is zeker de moeite waard om aan deel te nemen.

Twee dankbare pelgrims uit Mill.