Wilbertoord gaat komende zondag 10 september vanaf 11.00 uur weer massaal ‘uut’ pakken tijdens het verrassend veelzijdige spektakel Wilbertoord Pakt Uut.

De combinatie van oldtimers, motorisch geweld, terrassen met live-muziek en een mega kofferbakverkoop zijn al jarenlang de perfecte mix voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Met ook dit jaar gratis kinder- & kermisattracties, luchtkussens, quads en pop-up buitenspeeltuin voor de jeugd. Het bijzondere aan dit festival is de samenwerking met ruim 330 vrijwilligers en 1100 deelnemers die bij organisatie betrokken zijn.

Mede organisator Mark Janssen: ‘We zijn al een jaar geleden met de voorbereidingen begonnen. Geweldig om te zien met hoeveel enthousiasme de vele vrijwilligers, deelnemers en ondersteunende bedrijven bij dit festival betrokken zijn. Er zijn zelfs mensen die twee weken verlof opnemen om zowel het opbouwen als opruimen goed te organiseren. We hebben een 20tal werkgroepen van secretariaat en technische dienst tot het team zwarte cross, rockpodium en de terrein decoratie. Dit jaar hebben we de plattegrond aangepast en zijn we volop bezig met de aankleding van het terrein. Ook is er dit jaar extra geïnvesteerd in een goed entertainmentprogramma’.

Zijn collega Gidi de Wit vult aan; ‘Ons doel is dat alle campinggasten en dag bezoekers van een prachtig en betaalbaar evenement kunnen genieten. Dat we ze verrassen en dat ze nog positiever over ‘ons’ spektakel worden. We zijn er trots dat we op deze manier zowel het dorp als onze oldtimer hobby op een goede manier kunnen promoten’.

Bezoekers kunnen deze dag genieten van een allround oldtimershow met veiling, zwarte cross demonstraties, de regiofair Land van Cuijk, hobbymarkt en diverse gezellige terrassen met live muziek, roofvogelshows, de Knarf & Co poppenkast en straattheater. Voor ieder wat wils! Zo kun je ’s ochtends koe-knuffelen en genieten van het koffie concert van de fanfare uit Landhorst terwijl je ’s middags helemaal uit je dak gaan tijdens het OUTDOOR ROCK festival. Van een Pels en Pluim kleindierententoonstelling tot demonstraties van ruige fun buggy’s, Unimogs, zwarte cross en dakar voertuigen. Bij het bezoek aan de kofferbakverkoop, hobbymarkt, regiofair en oldtimerveiling kun je onverwacht artikelen tegenkomen die je op geen enkele webshop zult vinden. Dat maakt een bezoek aan Wilbertoord Pakt Uut extra spannend.

Vanaf 18.00 uur start het avondmatinee met het muziek duo Conny en Ilse Bens en het spectaculaire Whipe Out spel. Om 18.00 uur vertrekt de enige echte Land van Cuijkse luchtballon. De entree is slechts € 2,50 per persoon, kinderen van 2 tot 12 jaar betalen € 1,-. Voor meer info check; facebook, instagram, of de website; www.wilbertoordpaktuut.nl.