Van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 september is het weer kermis in Mill. De gebroeders Regter, organisatoren van de kermissen in onze gemeente, hebben er weer een gevarieerde kermis van weten te maken.

Dat met tal van attracties en kramen. De kermis zal op zaterdagavond om 18.00 uur officieel door de jeugdgemeenteraad geopend worden en dan is ook Clown Milko van de partij. Op maandagavond is er van 19.00 uur tot 22.00 uur scare-mis op het kermisterrein. Op dinsdagavond is er tussen 22.00 uur en 22.30 uur een vuurwerk als afsluiting van de kermis. Dit in het Landschapspark.

Attracties

Op de Millse kermis is weer heel wat vermaak en lekkers te vinden. Dat is dit jaar de Autoscooter, boksbal, tsunami, cake-walk, draaimolen, kinderachtbaan, lijntrek, bussensport, lucky-duck, schiettent, grijpkranen, pusher, skee-ball, suikerspin-popcorn, snoepkraam, viskraam, oliebollenkraam, loempiakraam en waterspel.

Kortingsbonnen

In De Neije Krant van dinsdag 12 september staat op initiatief van de gebroeders Regter een pagina met diverse kortingsbonnen. Knip deze uit en neem ze mee naar de Millse kermis. Daarmee geniet men nog voordeliger van deze elk jaar meer dan gezellige kermis voor zowel groot als klein.

Wij wensen u namens de gebroeders Regter fantastische kermisdagen.