Op zondag 8 oktober is er van 11.00 - 16.00 uur een open dag door de gehele gemeente Mill en Sint Hubert. De dag heeft het thema “Gezond de gemeente door”.

In alle kerkdorpen van de gemeente vinden er activiteiten plaats die u kunt bezoeken. Dat kan lopend, met de fiets, met de auto en alle accommodaties zijn ook rolstoeltoegankelijk.

Activiteit

U kunt op deze manier kennis maken met de organisaties in uw gemeente die zich bezig houden met gezondheid, zorg en welzijn in brede zin. De organisaties bieden u informatie en waar mogelijk een gezondheid bevorderende activiteit. De dag wordt georganiseerd door de Werkgroep Gezondheid van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid gemeente Mill en Sint Hubert. Deze werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de organisaties Pantein, Steunpunt Mantelzorg, Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) en GGD.

Stands

In Mill vindt u stands van organisaties in de Wester, in Langenboom in de Wis, in Wilbertoord in de Wilg en in Sint Hubert in de Jachthoorn. Daarnaast kunt u door de gehele gemeente nog diverse andere locaties bezoeken. In de Neije krant zit een paginagrote advertentie waarin staat wat iedereen biedt en waarin u de adressen van de diverse locaties kunt vinden. Deze pagina vindt u ook op www.swomill.nl. Onderweg kunt u de mascotte van deze dag tegen komen, n.l. “het Appelvrouwtje” met een gezond “appeltje voor de dorst”.