Op woensdag 20 september is er een extra raadsvergadering in Mill. Die avond praat de gemeenteraad over haar bestuurlijke toekomst. Want sluit men aan bij de conclusie van een onlangs uitgebracht rapport waarbij men als beste optie ziet om 1 Land van Cuijk te worden.

Of wil de gemeenteraad zelfstandig blijven en kiest men voor een samenwerking? Zo ja, blijft het dan bij een samenwerking zoals nu met Grave en Cuijk, of toch op Land van Cuijk niveau?

Kortom, voldoende stof om uitgebreid over te discussiëren. Deze avond is ook in de andere 4 gemeenten in het Land van Cuijk een vergadering met hetzelfde vraagstuk.

Iedereen is van harte welkom in de raadszaal van het gemeentehuis in Mill om te luisteren en desgewenst in te spreken. Wilt u gebruik maken van het spreekrecht, meldt u zich dan aan bij de griffier, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 06 - 30 85 92 13, uiterlijk 24 uur voor aanvang van de raadsvergadering.

Datum: 20 september 2017
Tijd: 19.30 uur
Plaats: raadzaal gemeentehuis

  1. Opening en aanwijzing voorstemmer
  2. Vragenuur raad
  3. Vaststelling van de agenda
  4. Spreekrecht burgers
  5. Verkenning bestuurlijke toekomst Land van Cuijk
  6. Sluiting

Deze raadsvergadering is ook te beluisteren via de Lokale Omroep Mill.