La La Land

Dit seizoen zal er vaker een film te zien zijn in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Niet 1 maar 2 films worden er per maand geprogrammeerd.

Vanaf oktober is dat elke eerste en derde woensdagavond van de maand. Deze extra filmvoorstellingen worden eind dit jaar geëvalueerd. Als de reacties positief zijn, zullen ook na de jaarwisseling elke maand 2 films worden getoond. Deze maand staat voor woensdagavond 20 september om 20.00 uur de film La La Land op het programma. Een ticket kost 5,00 euro en dat is inclusief consumptie.

La La Land

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg.

Tickets

Een ticket voor een filmvoorstelling in Cultureel Centrum Myllesweerd kost 5,00 euro. Dit is inclusief een consumptie. Deze tickets zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en ook op stoelnummer online te reserveren. Surf daarvoor naar de rubriek Filmhuis op www.myllesweerd.nl.