Zaterdag 23 september “Open Huis” van 10.30 - 13.00 uur bij het Senioren Hobby Centrum Hoogstraat 17 (achter het gemeentehuis) in Mill, in het kader van Nationale Burendag.

Diverse hobby groepen zijn actief o.a. modelbouw (speelgoed) - koperslaan/bewerking - schilderen - tekenen - glas in lood - stamboom café - bloemschikken - fotografie - video/film en inloop Computer Café.

Voor de eerste 20 bezoekers ligt een cadeaubon klaar ter waarde van € 31, - Een jaar gratis lid van Senior Web. U bent dan verzekerd van persoonlijke hulp bij problemen met de pc, tablet en smartphone: via de telefoon, internet en zelfs aan huis.

Vandaag is de beste dag voor een start als deelnemer van het Senioren hobby centrum in Mill. Hoe moet ik beginnen, gewoon even binnen lopen. Wie zit er nu op mij te wachten, heel veel mensen. Er zijn al zoveel mensen die het doen, ja daarom jij ook. Ik ben te oud, ik ben te jong, leeftijd is geen probleem. Zijn deze twijfels en excuses herkenbaar voor jou? Weet je dat je niet de enige bent. Het hoeft echter niet zo te zijn dat jij daardoor geen stappen zet. Ook jij kunt leren om met groot gemak je dromen te verwezenlijken waardoor jij veel meer voldoening en plezier haalt uit jouw leven. En, … het is vele malen makkelijker dan jij nu denkt, deelnemer worden van het SHC.

De koffie en iets lekkers staan klaar op 23 september, met een beter geluk een cadeaubon en u wordt vrijblijvend als gast ontvangen. Meer info. zie o.a. www.seniorenhobbycentrum.nl.