Sjors Sportief en Creatief zijn weer terug van vakantie en op weg naar Gemeente Mill en Sint Hubert om interessante, inspirerende, maar vooral leuke naschoolse sportieve en creatieve activiteiten aan te bieden voor kinderen tussen 4 en 13 jaar.

Via het activiteitenaanbod van Sjors krijgen kinderen de mogelijkheid om activiteiten te volgen op het sportief en creatief gebied en zo hun talenten en interesses te ontdekken.

Alle kinderen uit groep 1 tot en met 8 van de basisscholen in de gemeente ontvangen binnenkort het nieuwe Sjorsboekje met alle activiteiten. Volgens traditie zal wethouder van Daal het Sjorsboekje persoonlijk uitreiken aan leerlingen van een basisschool in de gemeente, deze keer is dat BS LenS in Mill. In het Sjorsboekje staan weer heel veel gave sportieve en creatieve activiteiten van Stichting Doejemee en lokale verenigingen en aanbieders. Kinderen kunnen bijvoorbeeld Minecraften in de gymzaal, op zoek gaan naar het geheim van Jack Sparrow, lasergamen, meedoen met kickboksen of bij de hockeyvereniging. Inschrijven kan vanaf 11 oktober om 14:30 uur via www.sjorssportief.nl.

Vanaf dit schooljaar is er speciaal voor alle Sjors-fans De Sjors Club opgericht. De Sjors Club is een plek waar kinderen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. De kinderen zullen de inhoud van De Sjors Club bepalen, daarvoor zullen we op verschillende manieren interactief met de kinderen aan de slag gaan. Volg De Sjors Club op www.facebook.com/SjorsClub om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.