Dinsdag 3 oktober heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare achterbanvergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom.

Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten v.d. Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-11051778. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Vergadering

Tijdens deze openbare vergadering zal terug worden gekeken op het vraagstuk rond de vorming van 1 Land van Cuijk. Zoals bekend was AB’90 op basis van alle huidige informatie als enige partij in de gemeente Mill en Sint Hubert tegen deze herindeling. Hoe nu verder en welke scenario’s er zijn zal dinsdagavond tijdens de vergadering worden toegelicht. Maar ook kijkt het bestuur, fractie en wethouder samen met belangstellenden naar de raadsvergadering van 5 oktober. Agendapunten zijn o.a. Geurverordening, dorp en wijkraden en het beheer van de maatschappelijke gebouwen in onze gemeente. Iedereen kan en mag hierover meepraten op dinsdagavond 3 oktober.

Meer weten over Algemeen Belang ’90? Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.