Aanstaande zaterdag 7 oktober nemen er 51 teams deel aan de 2e dorpsquiz Zuuk ut mar uut in Mill. Totaal zijn dit ruim 700 deelnemers die tijdens deze quiz actief bezig zijn.

Overigens is dit niet alleen zaterdagavond 7 oktober vanaf 19.00 uur het geval. Want deelnemers doen er ook goed aan zaterdagmiddag om 12.00 uur in het dorp te zijn. Want ter hoogte van de kerk zou wel eens wat kunnen gebeuren, waarover die avond vragen beantwoord moeten worden. Het organiserende Stichting Activiteiten Mill wenst nu alvast alle deelnemers veel plezier en succes.

7 oktober

Op zaterdagavond 7 oktober kan van elk team een vertegenwoordiger de map met vragen en opdrachten ophalen. Dit kan tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij café zaal ’t Heike aan de Leeuwerikstraat in Mill. Daar is die avond ook de geheime opdracht en tevens dient men daar uiterlijk 23.30 uur de map weer in te leveren. Daarna kan men bij ’t Heike nog napraten en borrelen.

Rubrieken

Zuuk ut mar uut bestaat uit diverse rubrieken. Dat zijn dit keer:

  1. Mill van Toen
  2. De straat op
  3. Actueel
  4. Oranje
  5. Muziek
  6. Sport
  7. Eten/drinken
  8. Millse minsen
  9. De wereld rond
  10. Creabea
  11. Geheime opdracht

Feestavond

De feestavond en prijsuitreiking is op vrijdag 13 oktober vanaf 20.30 uur bij café zaal Libre aan de Langenboomseweg in Mill. De muzikale omlijsting die avond is in handen van Ilse en Conny. Alle deelnemers zijn hier van harte welkom en uiteraard is de toegang helemaal gratis.

Meer

Kijk voor meer informatie over Zuuk ut mar uut en alle andere activiteiten van Stichting Activiteiten Mill op www.beleefhetinmill.nl.