Misschien hebt u er wel eens van gehoord, of vraagt u zich nu af, Tja, wie of wat is dat nu eigenlijk, Yahoe?

Yahoe is een vrijetijd club, een club voor jongeren met een verstandelijke beperking die ze zelf opgericht hebben in 2002. Wat men graag wilde met deze club, is leuke activiteiten in de vrije tijd organiseren met als doel elkaar te blijven ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. De uitvalsbasis is jongerencentrum de Wissel, die voor alle jongeren open staat, en die de jongeren van Yahoe sinds 2002 met open armen ontvangen heeft.

Maandelijks komt een groep van 35/40 jongeren vanaf 12 jaar en oudere jongeren op vrijdagavond bij elkaar. Ze zijn allemaal afkomstig uit de regio. Gebracht door hun ouders of verzorgers of zelfstandig met de taxi. Yahoe wordt bijgestaan door een hechte groep vrijwilligers die zich al jaren zich tomeloos inzetten voor Yahoe. De sociaal werker van Sociom begeleidt yahoe en haar vrijwilligers.

Ook worden we vaak bijgestaan door de ondernemers uit Mill die Yahoe een warm hart toedragen. Bijvoorbeeld: Op bezoek bij drukkerij Festa, een dartcompetitie ism Marc de Klein dartbanen, appelflappen van Hoebe, en in het verleden de grootste favoriet: een motor tourrit met motorclub ZOEF uit Langenboom. Sinds 2 jaar is het bezoeken van Mill@thepark the place to be, want ook onze jongeren gaan met de tijd mee!

En als we niet de deur uit gaan blijven we gewoon in jongerencentrum de Wissel. Dan is er met onze trouwe dj’s Matthijs en Neo gegarandeerd een gezellige Disco-avond!

Speciale Feestavond!

Op 13 oktober, vieren we onze 15e verjaardag met een open avond die bol staat van acts, en muziek. Iedereen die wil komen kijken, en ons wil komen feliciteren is van harte welkom! Aanvang 19.30 tot 22.30 uur. De entree, koffie en thee is gratis!

Het feest is in Jongerencentrum de Wissel, spoorstraat 41 Mill

Pas jij bij ons? kom dan eens kennismaken. Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..