Dit jaar was er helaas geen smartlappenfestival met de Millse kermis. Veel liefhebbers hebben dit zeer gemist. Om dit dubbel en dwars goed te maken organiseren zij een super leuke middag.

Op 22 oktober is er van 13.00 uur tot 17.30 uur: Das oktoberfest. Dit in ’t Heike aan de Leeuwerikstraat 68 in Mill. Toegang is gratis.

Dit doen de Straetlappen zondagmiddag 22 oktober niet alleen maar met 2 gastkoren. Dit zijn: De Kleppers uit Nijmegen een smartlappen koor dat in 2008 is gestart dus zij bestaan bijna 10 jaar. Zij staan onder leiding van een gedreven dirigent, en de begeleiding wordt verzorgd met een geluidsinstallatie. Het 2e koor is: De Sluiszangers uit Macharen. Zij zijn gestart in 2010 onder leiding van hun dirigent tevens accordeonist. En hebben al vele succesvolle optredens verzorgd.

Het zal zeker weer een knalfeest worden in het knusse café van ‘t Heike. Iedereen die van smartlappen en het levensliederen houd, is hierbij van harte uitgenodigd. U kunt weer lekker meezingen meedeinen en een dansje maken.