Finding Dory

Op woensdag 18 oktober zijn er 2 films geprogrammeerd in Filmhuis Mill. Dit is om 14.00 uur, het is immers herfstvakantie, de film Finding Dory speciaal voor kinderen.

Voor volwassenen is er om 20.00 uur Demain tout commence. Tickets zijn a 5,- euro inclusief consumptie op stoelnummer online via de rubriek Filmhuis op www.myllesweerd.nl te reserveren. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Woensdag 18 oktober 14.00 uur - Finding Dory

De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten?

Woensdag 18 oktober 20.00 uur - Demain tout commence

Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes.
Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

Meer

Kijk voor meer informatie over alle film- en theatershows en alle andere activiteiten in Myllesweerd regelmatig op www.myllesweerd.nl. Like hiervoor ook de Facebookpagina en volg Myllesweerd op Twitter.