Het is drie jaar stil geweest, maar over niet al te lange tijd vindt InDeBan na maanden van individuele repetities en voorbereidingen plaats van 2 t/m 5 november in Theater De Viersprong in Gassel.

Dé wervelende muzikale theatershow van de regio. InDeBan staat garant voor opzwepende muziek door een muzikaal combo, een fameus lichtdecor, hoogstaande dans, video, een cast van zeer getalenteerde zangers en zangeressen. Er werken een veertig mensen mee aan deze productie uit de regio.

De crew wordt versterkt door enthousiaste InDeBanners uit Mill. Gitaristen Erik Verstraten en Randolph Manders zijn onmisbaar in de band, Wilfred Thijssen vertegenwoordigd de organisatie maar is ook verantwoordelijk voor de podiumbouw, props en vervuld tijdens de shows de rol als podiummeester. Henry van Haren blinkt uit als één van de zangers. Een geweldige aanvulling voor InDeBan.

Door samenwerken en plezier zorgen de InDeBanners ervoor dat alle elementen samengevoegd worden om te komen tot een compleet vernieuwde spectaculaire show. “InDeBan laat niet lang meer op zich wachten. Het is nog een kwestie van puntjes op de ‘i’ zetten”, aldus de organisatie. De kaartverkoop is gestart. Kijk voor meer informatie op Facebook of www.indeban.nl.