Helaas organiseert de scouting Langenboom in 2017 geen Halloween voor het dorp. Door beperkte mankracht heeft men deze beslissing moeten nemen.

Het Halloweendorp, het enge paadje en de medewerking uit de buurten, het grootse spektakel waar elk jaar zo n 400 mensen op af komen, slaat een jaartje over. We hopen voor 2018 samen met ook nieuwe mensen de traditie voort te zetten.

Wil en kun jij daar iets voor Langenboom in betekenen? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de leden van de scouting wordt het Halloween thema wel in kleine kring gevierd.

Speculaaspoppenactie

Ook dit jaar gaan de kinderen op pad om een kleine bijdrage te vragen. Met deze bijdragen hopen wij dit jaar het speelterrein te kunnen uitbreiden. Als dank krijgt iedereen die ons met € 2,50 steunt een super lekkere grote speculaaspop van 250 gram. Voor deze steun danken wij.

Gezocht

Ben jij enthousiast en vind je werken met kinderen van 4 t/m 6 leuk? Volg je misschien een opleiding hierin? Zoek je een goede aanvulling van je portfolio of CV? Of vind je het gewoon leuk om bij een super te gek team te horen? Dan zijn wij op zoek naar JOU en is welpenleiding misschien iets wat bij je past. Loop eens binnen en kijk ook eens op onze website wat wij zoal doen. De welpen draaien hun programma op de vrijdag 16.30 - 18.00 uur. Er zijn ook mogelijkheden tot deeltijdleiding.