Een bijzondere gebeurtenis gaat plaatsvinden op zondagmiddag 5 november a.s. in de kerk van Langenboom, die daarvoor aangepast wordt om de akoestiek te optimaliseren.

Er zijn maar liefst 9 optredens van ensembles en solisten, die hun muzikale talenten aan het publiek willen tonen. Het gaat dus weer een zeer gevarieerde muzikale gebeurtenis worden, net als voorgaande jaren, die zeer druk bezocht warden.

Zo zult u kunnen genieten van het drumduo Dennis Verstegen en Koen Nooijen. Zij krijgen versterking van de zusjes Kyara en Taleah van Ras met dwarsfluit en klokkenspel. Daarnaast treedt Theo Gerrits op, tezamen met zijn zus Loes, Piet Otten en Mijke Slaats. De muzikale talenten, die De BUUV vormen, zijn in de gehele regio bekend. Het optreden van vader André en zoon Pieter van Doorn is hartverwarmend. Theo Josemanders heeft niet voor niets een hele schare supporters, terwijl Koos Sommers u met zijn warme stem zal verrassen. Maar wat dacht u van koor “ Aksent” dat al ruim 50 jaar ervaring meebrengt met prachtige samenzang en schoolkinderen van ´t Stekske, die blokfluit spelen en het schoollied ten gehore gaan brengen.

De aanvang is 13.45 uur. De toegang is gratis. De opbrengst van de koffie, thee en frisdrank verkoop zal ten goede komen aan de actie “ondersteuning van weeskinderen in Kenia”, van de Klaartje Derks-stichting.

Dit mag u niet missen, want dan mist u veel.