Op zondagmiddag 12 november a.s. organiseert de Scherpschuttersvereniging “Mill” van 13.00 uur tot 16.00 uur weer een open dag.

Dit in de overdekte schietbaan “De Kazemat” die ligt onder het gebouw van voetbalvereniging Juliana aan de Langenboomseweg in Mill. De schietbaan is bereikbaar via de hoofdingang van Juliana.

De open dag is bedoeld voor iedereen. U kunt er kennismaken met de schietsport en de Scherpschuttersvereniging “Mill”. Wanneer u de open dag bezoekt, krijgt u de gelegenheid om eens rond te kijken op de schietbaan, die alleen dan is opengesteld voor publiek.

Als u ouder bent dan 16 jaar wordt u in de gelegenheid gesteld een paar schoten met een klein kaliber geweer te lossen, u dient zich hiervoor wel te legitimeren.

Verder kunt u ongeveer elk uur naar een schietdemonstratie kijken van verschillende wapens. Ook kunt u een aantal wapens waarmee geschoten wordt bekijken en onze herlaadruimte bezichtigen. Indien u wilt, krijgt u uitleg over de vereniging en de schietsport.

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze sport kunt u ook onze vaste schietavonden bezoeken. Deze zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. U dient dan wel eerst een afspraak te maken.

Voor inlichtingen over onze vereniging of de schietsport kunt u het volgende nummer bellen: tel. 0485 470567, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..