Op zondag 12 november organiseert De Valkhoeve in Mill een open dag en voorproeverij van de nieuwe lunchkaart.

Tussen 10 en 17 uur bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in het logement, de brasserie en bezoekerscentrum de Kuilen als ook op de biologische boerderij. Allen gelegen aan de Valkweg 11 te Mill.

Valkhoeve Mill

Aan de rand van het natuurgebied en direct verbonden met het wandel en fietspad rondom de Kuilen staat sinds 2011 De Valkhoeve Mill. Het hele jaar door is dit een plek waar u samen met uw gezin, familie, vrienden, groepen of gezellig met zijn tweeën kunt eten, drinken, overnachten, ontdekken en natuurlijk genieten. Omdat de laatste open dag alweer vijf jaar geleden is, net na de opening, en inmiddels de Valkhoeve flink is gegroeid in activiteiten en mogelijkheden vonden zij het de hoogste tijd om iedereen uit te nodigen om deze te ontdekken.

Voorproeverij

Het idee van een Voorproeverij is ontstaan toen Carolien Geurts van Kessel en haar team bezig waren met de nieuwe lunchkaart en buffetmogelijkheden. “Tijdens het maken van de nieuwe kaart werd het hele team betrokken en werd er samen voorgeproefd. Wij zijn trots op het resultaat. Het lijkt ons dan ook leuk om ook onze gasten te laten voorproeven. Daarom zullen we tijdens de open dag ook verschillende kleine hapjes uitdelen van zowel onze nieuwe lunchkaart als ook van onze high tea en buffetten.”

Nieuw

Nieuw is dat u zich kunt inschrijven op een nieuwsbrief waarin u op de hoogte gehouden wordt van de verschillende activiteiten op en rondom De Valkhoeve Mill, als ook de biologische vleespakketten die zij vanaf voorjaar 2018 gaan aanbieden. “In het kader van een Goei Leven programma dat in 2018 wordt gelanceerd in het Land van Cuijk leek ons dit een mooi moment om te starten met het aanbieden van onze eerlijke en heerlijke biologische vleespakketten. Het vlees komt van de op onze biologische boerderij lopende Black Angus koeien en Pietrain varkens.”

Open dag

Tijdens de open dag kunt u een kijkje nemen in het Logement met 3 hotelkamers, een familiekamer en een appartement. U kunt kennismaken met het Toeristisch Ontmoetingspunt dat zich in de Valkhoeve bevindt als ook het bezoekerscentrum van de Kuilen dat informatie geeft over de vele fossielen die jarenlang bij de Kuilen werden gevonden. Als Toeristisch Ontmoetingspunt kunt u bij de Valkhoeve terecht voor wandel -en fietsroutes en toeristische informatie uit het Land van Cuijk.

Meer

Tijdens de open dag zal ook de nieuwe fietsroute vanaf de Valkhoeve beschikbaar zijn. Natuurlijk is er een kraam van Stichting Domus Mill met voeder- en vogelhuisjes, houten kerstboompjes en andere artikelen die zij samen met bewoners tijdens de dagbesteding maken. Kinderen kunnen gratis spelen in het tegenoverliggende buiten Speeltuin D’n Uilweg.

Noteer dus zondag 12 november alvast in uw agenda om een kijkje te komen nemen bij de open dag en voorproeverij van de Valkhoeve Mill of kijk op www.devalkhoevemill.nl voor meer informatie.