155 Vrijwilligers ontvingen vorig jaar een oorkonde van het bestuur van de SWOM. (Foto: Tien van Tienen)

SWOM houdt de jaarlijkse vrijwilligersavond in City Resort Events (voorheen Fitland) op vrijdag, 17 november vanaf 20.00 uur.

Vorig jaar was de eerste keer dat door het bestuur zorgvuldig en feestelijk stil werd gestaan bij de inspanningen van de SWOM vrijwilligers. 15 Vrijwilligers ontvingen uit handen van de bestuursleden een mooi kleinood, ontworpen en vervaardigd door Adrie de Backer. En 155 vrijwilligers in de zaal ontvingen een oorkonde en een uniek kaartspel. Daarmee dankte het bestuur de vrijwilligers voor hun jarenlange inzet.

Traditie

Dit jaar wordt deze ingezette traditie voortgezet en worden de jubilarissen van 2017 gehuldigd. De SWOM heeft meer dan 220 vrijwilligers. Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Bij de huldiging vorig jaar zei voorzitter Rob Vloet: “Zonder de inzet van de vrijwilligers zouden wij niet kunnen bestaan. Het gemeentelijk ouderenbeleid wordt vormgegeven en uitgevoerd door vrijwilligers. En er werken bij ons echtparen mee, maar veelal ook alleen man of vrouw binnen een gezin. Wij zijn de partners, die dat mogelijk maken, zeker ook heel dankbaar”. De partners van de vrijwilligers worden ieder jaar ook uitgenodigd voor de vrijwilligersavond.

Entertainment

Behalve de gebruikelijke toespraken, drankjes en hapjes, heeft het bestuur gezorgd voor een gezellige avond op 17 november met muzikaal entertainment. Zie voor verdere informatie over de SWOM activiteiten www.swomill.nl. U kunt daar ook informatie vinden over het vrijwilligersbeleid van de SWOM en de vacatures voor vrijwilligers.