De Toneelgroep “Vier in Eén” van de SWOM studeert momenteel een nieuw blijspel in met de naam “Felicia, de reddende engel”. Zij voeren dit diverse malen in december op in en buiten onze gemeente.

In onze gemeente tijdens de Kerstbijeenkomsten van de KBO’s. Op 12 december in d’n Bens in Langenboom, op 14 december in de Jachthoorn in Sint Hubert, op 19 december in City Resort (Fitland) in Mill en op 22 december in de Wilg in Wilbertoord. Dit zijn besloten voorstellingen, overdag en alleen voor KBO leden. Daarnaast hebben zij in de Wilg nog een avondvoorstelling voor iedereen op 22 december. Informatie hierover volgt nog.

Lachen

Bij Vier in Eén kun je altijd lachen en er zit een beetje spanning in. “In “Felicia, de reddende engel”, is het eindelijk zo ver. Na een jaar hard werken is dagopvang “de Regenboog” nagenoeg op orde. De zussen Mieke en Riekse Koorneef hebben daar hard aan getrokken en vinden het dan ook tijd voor een feestje. Nog wat versiering aanbrengen, de glühwein opwarmen en samen met de gasten kan het eenjarig bestaan gevierd worden. Zelfs de dorpelingen hebben het erover.

Wethouder

Bovendien, tot hun grote verrassing, komt wethouder de la Haye “De Regenboog” zo dadelijk ook nog met een bezoek vereren. Wie weet brengt ze een - gevulde - enveloppe mee als waardering voor hun onderneming…….Daar komt nog bij dat de zussen bericht ontvangen hebben dat zus Fieke vanuit Argentinië op weg is naar Nederland. Fieke, de zus waar ze zeventien jaar lang niets meer van gehoord hebben! Met een beetje geluk is Fieke nog voor de Kerstdagen in Nederland. Reden genoeg om vol verwachting uit te kijken naar de Kerstdagen en het eenjarig bestaan van “De Regenboog“ te vieren”, aldus regisseur Erica Verbeeten.