Meulepas & Partners administratie- & belastingconsulenten organiseert op dinsdag 28 november 2017 voor de 14e keer een eindejaarsseminar.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen die relevant zijn de dagelijkse bedrijfsvoering nu en in de toekomst.

Dit jaar worden de navolgende thema’s behandeld:

(Eindejaars) actualiteiten en tips

Op Prinsjesdag zijn een aantal voorstellen aangekondigd op fiscaal gebied. Een aantal voorstellen zoals minder belastingschijven (vlaktax) en afbouw fiscale voordelen van eigen woning zullen nader worden toegelicht. Daarnaast wordt het lage Btw tarief verhoogd, het tarief vennootschapsbelasting gewijzigd en vinden er mutaties plaats in box 3. Voor ZZP’ers wordt de opdrachtgeversverklaring van toepassing. Uiteraard wordt een en ander toegelicht.
Mr. drs. Jos Schenaarts, werkzaam als fiscalist/adviseur bij de Fiscount Adviesgroep zal toelichting geven op deze voorstellen. Daarnaast mag je als ondernemer rekenen op een aantal waardevolle tips voor het einde van 2017.

Cybersecurity

Een ander actueel thema is cybersecurity. In onze digitale samenleving is de beveiliging van de digitale omgeving en gegevens aan de orde van de dag. Dagelijks zijn hacks, datalekken, ransomwar, DDos-aanvallen, CEO-fraude en identiteitsfraude in het nieuws. Het zijn voorbeelden van cybercrime die voor jezelf vergaande gevolgen kan hebben.

Wat kun je doen om dit te voorkomen?

De heer Rob Zouteriks, expert op het gebied van cybersecurity neemt ons mee in de cyberwereld en de betekenis voor jou als ondernemer. De heer Zouteriks is werkzaam als
consultant security voor ondernemers in Nederland.

Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor de aanwezige gasten om vragen te stellen aan de sprekers.

Je bent welkom op dinsdag 28 november 2017 in Café-Zaal Het Lagerhuis, Beerseweg 9 te Mill. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. Het seminar start om 20.00 uur en de entree is gratis.

Aanmelden kan via www.meulepas.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..