Zondag 17 december geven The Dying Flutchmen een gastoptreden tijdens de Bier & Winter-BBQ op Kasteel Tongelaar in Mill.

The Dying Flutchmen bestaat uit Eddy van Kuppevelt (Zang en Dansch), Tijn van Dijk (Zang en Gitaar), Kamiel Verstraten (Zang en Bass) en Teun van der Cruijsen (Oerkreten en Drums). Deze Millse jongens spelen rond 16 uur op het binnenplein, naast de Speciaalbieren-stand en de Levende Kerststal. Ze spelen Nederlandstalig, Duitstalig, Indie, Metal en Slayer. Voor dit speciale Kerst-optreden op Tongelaar alles met een kerst-sausje.

Winterkasteel

Het kasteel is geopend van 10 tot 17 uur voor koffie, lunch en speciaalbiertjes van Brouwerij de Blauwe Knoop. Kinderen kunnen kerst-knutselen en Atelier Juuds verzorgt workshops 'Handlettering' (Leuk voor zelfgemaakte Nieuwjaars- of menukaartjes). De Levende Kerststal wordt verzorgd door Toneelvereniging Miamtoca. Verder zijn er warme vuurtjes, marshmallows, chocomel en Glühwein in de 3-poot, een Kerst-shop-up van Onder de Kersenboom én is Tongelaar een heel fijn uitgangspunt voor een flinke winterwandeling.

Adres: Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12 in Mill
Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren!
Parkeerplaats: Splitsing Hoogedijk / Vaardijk in Mill