Op 3 januari vindt weer de traditionele Nieuwjaarsontmoeting plaats van de gemeente Mill en Sint Hubert.

Iedereen die het gemeentebestuur en elkaar een fijn 2018 wil wensen, is van harte welkom om 19.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Een mooi en gezellig moment om samen een toost uit te brengen op een schitterend nieuw jaar.

Huldiging vrijwilliger van het jaar

Tijdens de Nieuwjaarsontmoeting wordt ook de vrijwilliger van het jaar gehuldigd. Vrijwilligers zijn het hart van onze samenleving en verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.

De volgende vrijwilligers zijn genomineerd voor de titel ‘Vrijwillige van het jaar’:

  • Rob Vloet: Rob zet zich al jaren als vrijwilliger in voor diverse organisaties en initiatieven in de gemeente. Zo is hij penningmeester van de LOM, voorzitter van de SWOM, lid van diverse werkgroepen, lid van Ontdek Mill, mede organisator van de Duo marathon en medeorganisator van de Fietsvierdaagse Mill.
  • Walter van Erkelens: Walter is al jaren vrijwilliger bij Wandelsportvereniging Amicitia. Hij heeft hier diverse bestuursfuncties gehad en is momenteel voorzitter. Hij is iemand die altijd behulpzaam en daardoor onmisbaar is.
  • De leiding van Stichting Kreatief Ontmoetingscentrum Sint Hubert: Deze stichting zet zich sinds 1970 in voor de jeugd in Sint Hubert en organiseert wekelijks creatieve activiteiten voor groepen kinderen. Een groep jonge vrijwilligers die mooie inzet toont voor hun dorp.

Omdat de gemeente geen aanmeldingen heeft gekregen voor de verkiezing Sporter van het jaar, gaat deze huldiging helaas dit jaar niet door.