Op zaterdag 7 april 2018 vindt de tweede editie van Quiztal, de dorpsquiz van Sint Hubert, plaats. Inmiddels kunnen deelnemende teams zich inschrijven.

Quiztal werd afgelopen jaar voor de eerste keer gehouden en was met bijna 400 deelnemers, verdeeld over 30 teams, een groot succes te noemen. Verschillende vriendengroepen, buurtschappen, verenigingen, sport- en gelegenheidsteams gingen de strijd met elkaar aan. Tijdens de evaluatie werd duidelijk dat de meerderheid van de teams graag ziet dat er ook in 2018 een dorpsquiz georganiseerd wordt.

Teams die deel willen nemen kunnen zich inmiddels inschrijven. Dit kan door de naam van het team en de contactgegevens van de teamcaptain te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De enige voorwaarde voor deelname is dat de teamcaptain in Sint Hubert woont of eerder in Sint Hubert gewoond heeft. Net als vorig jaar is het advies om een team uit 8 tot 12 personen te laten bestaan. Houd er bij de samenstelling van het team rekening mee dat men komend jaar voor meer vragen en opdrachten de deur uit zal moeten. Dit jaar zal er per team € 10,- inschrijfgeld gevraagd worden. Dit wordt gebruikt voor de prijzenpot en om de kosten voor de organisatie te drukken.

Inmiddels is ook de datum van de prijsuitreiking bekend. Deze vindt plaats tijdens een nog nader in te vullen feestavond op zaterdagavond 21 april 2018 bij café-zaal Difference. Zowel 7 als 21 april kan dus in de agenda’s gereserveerd worden.

Quiztal wordt georganiseerd onder de vlag van gemeenschapshuis de Jachthoorn en cafe-zaal Difference. De vijfkoppige organisatie bestaat uit Lucia Peters, Henry van der Cruijsen, Thijs Lamers, Marc van Maasacker en Bas van Haren.