Dennis op de foto met Coldplace.

Op vrijdag 11 mei komen de coverbands van Foo Fighters en Coldplay naar Mill. Best of Foo en Coldplace vormen de fantastische line-up van de tweede tribute-avond bij City Resort Mill (voorheen Fitland).

De voorverkoop is inmiddels gestart via https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/. 5 euro per verkocht ticket in de voorverkoop gaat bovendien naar het goede doel.

Stichting Matchis

Een deel van de opbrengsten van het concert gaat naar Stichting Matchis, het Nederlandse centrum voor Stamceldonoren. Daarvoor werkt City Resort Mill samen met Papa’s Bloed, het initiatief van Dennis Verweijen om geld op te halen voor de registratie van nieuwe stamceldonoren. Coldplay was bovendien één van de favoriete bands van de in september 2017 overleden Dennis, terwijl hij ook verschillende optredens van coverband Coldplace bezocht.

Voorverkoop tot 1 april

Door je tickets in de voorverkoop te kopen steun je Stichting Matchis met 5 euro en ben je zeker aanwezig op vrijdag 11 mei. De vorige editie van de tribute-avond bij City Resort Mill met U2 coverband L.A. Vation was helemaal uitverkocht. Het concert duurt van 20.30 uur tot 01.00 en kaarten kosten €20,-.

Koop nu kaarten voor het concert van Best of Foo en Colplace op https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/ en steun Papa’s bloed!