Op woensdag 17 januari 2018 presenteren alle basisscholen in de gemeente Mill en Sint Hubert zich en openen de deuren tijdens de open dag van 9.00 tot 12.00 uur.

Alle ouders van kinderen die in schooljaar 2018-2019 vier jaar worden zijn op die dag van harte welkom om kennis te maken met de scholen in de gemeente.

De scholen organiseren deze open dag gezamenlijk. Ouders kunnen dan tussen 9.00 uur en 12.00 uur met hun kind binnenlopen en kennis maken met het onderwijs op de basisscholen De Lens in Mill, de Schare in Sint Hubert, ’t Stekske in Langenboom, de Klimop in Wilbertoord en de Kameleon in Mill.

Aangezien die woensdag een normale schooldag is, zien en ervaren ouders het dagelijks onderwijs op de scholen. De ouders krijgen een beeld van de activiteiten en lessen in de school en krijgen een indruk van de sfeer.

Voor informatie wordt gezorgd. Ouders ontvangen een informatiepakket (met inschrijfformulier) van de school, waarin beschreven staat hoe de scholen werken en welke aspecten zij belangrijk vinden in hun onderwijs.

De scholen ontvangen de inschrijfformulieren graag vóór 1 mei 2018 in verband met de planning van het nieuwe schooljaar.

Ouders kunnen natuurlijk ook altijd een afspraak maken met de school voor een individueel gesprek en een rondleiding.

Tot ziens op woensdag 17 januari!