De provincie Noord-Brabant is begin dit jaar gestart met een studie naar de problemen en oplossingen voor de N264 tussen Uden en Haps.

De gemeente Mill en Sint Hubert is hier intensief bij betrokken en wil graag haar inwoners over de studie informeren. Daarom wordt op dinsdagavond 20 februari a.s. een informatiebijeenkomst georganiseerd in gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert. Om 19.00 uur start deze bijeenkomst, u bent van harte welkom.

Het doel van deze avond is om een goed beeld te geven van het doel en de opzet van de studie. Daarbij wordt onder meer ingegaan op de aanleiding voor deze studie, de afbakening, de planning en hoe de diverse stakeholders actief in het proces worden betrokken. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat inhoudelijke discussies worden gevoerd over de problematiek en de oplossingen! Dat gebeurt pas op een later moment als de resultaten van de studie bekend zijn.

De studie wordt uitgevoerd door een onafhankelijk verkeers- en ingenieursbureau dat op deze avond een toelichting zal geven. Verder zijn de projectmanager en de omgevingsmanager van de provincie aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u nu al meer weten over dit project? Binnenkort komt informatie over de studie N264 beschikbaar op de website van de provincie Noord-Brabant. Deze webpagina zal een dezer dagen worden geopend.

Als u meer wilt weten over het verloop van het project, meldt u zich dan via deze website aan voor de nieuwsbrief. Wanneer u een mening of idee wil doorgeven, dan kan dat natuurlijk.

U kunt uw opmerkingen of ideeën doorgeven aan de participatiegroep van Mill en Sint Hubert waar diverse bewoners van Sint Hubert in vertegenwoordigd zijn. Deze groep wordt op verschillende momenten in het proces benaderd. Ook kunt u contact opnemen met de gemeente of met de omgevingsmanager (zie de website van de provincie Noord-Brabant). Een en ander wordt toegelicht op de informatiebijeenkomst.