Woensdag 7 maart is er van 09.30 uur tot 11.30 uur weer Mamacafé in Mill. Deze ochtend is speciaal voor moeders en aanstaande moeders met jonge kinderen die onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen.

Natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Lactatiekundige Nellie Schonenberg is altijd aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Gastspreker

Woensdag 7 maart komt muziektherapeut Leen Gelders van "poco à Poco" uit Mill langs. “Poco à Poco” is letterlijk vertaald “beetje bij beetje”. En volgens Leen Gelders, leven we in een zeer gejaagde en prestatiegerichte maatschappij waarin iedereen van alles maar moet. Zo krijgen we bijvoorbeeld al onze eerste scorelijst in de eerste 5 minuten van ons leven (Apgar score) en moeten ze al op zeer jonge leeftijd allerlei testen afleggen. Functioneren in deze prestatiegerichte maatschappij is niet altijd gemakkelijk. Leen verteld over wat muziek met mensen doet.

Het Mamacafé is in de bibliotheek van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Voor meer informatie www.mamacafemill.nl.