Dirigente Arlette van Hout uit Mill Organiseert voor de 6e keer twee zangmiddagen voor de seniorenkoren uit het hele Land van Cuijk.

Maar ook zijn er koren van buiten deze regio te horen en zien. Dit alles op woensdagmiddag 7 en donderdagmiddag 15 maart in café zaal ’t Heike aan de Leeuwerikstraat 68 in Mill. De zaal is om 13.00 uur open, het programma start om 13.45 uur en het duurt tot ongeveer 16.30 uur. De toegang is helemaal gratis.

Brabantse gezelligheid

Elk jaar opnieuw krijgt Arlette veel positieve reacties op deze muzikale middagen. Dat van zowel deelnemende koren als bezoekers. “Wat vooral heel erg voelbaar is, en wat als een warme deken over de hele organisatie heen hangt, is de enorme Brabantse gemoedelijke gezelligheid, en verbroedering onder de deelnemende koren. Dat maakt het zo bijzonder,” vertelt Arlette. “Ook dit jaar beloven het weer 2 gezellige middagen te worden met een breed repertoire aan nummers die te horen zullen zijn.”

Koren

De deelnemende koren zijn: Maaslandsglorie uit Beugen, Zangersvreugd uit Rijkevoort, De Vrolijke zangers uit Zijtaart, Matthiaskoor uit Oploo, Vreugdezang uit Haps, Jong van Hart uit Mill, De Dorpstemmen uit sint Hubert, Zanglust uit Langenboom en De blijde herfstklanken uit Boekel.