Aanstaande zondag 11 maart organiseert de Lokale Omroep Mill samen met De Neije Krant een politiek verkiezingsdebat. Hierbij is iedereen van harte welkom.

Het start om klokslag 11.00 uur in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tevens is dit debat rechtstreeks te volgen via Tv en radio.

Debat

Discussieleider Jan van der Meer (ex-Millenaar en ex-wethouder in Nijmegen) zal de 3 politieke partijen aan de tand voelen over diverse onderwerpen. AB’90, CDA en VKP kunnen reageren op wat stellingen en met elkaar over de meest uiteenlopende onderwerpen discussiëren. Maar mogelijk wil ook het aanwezige publiek nog reageren. Hiervoor zal Frans Duijnstee met de microfoon de zaal in gaan om reacties op te halen. Onlangs deed Frans ook wat interviewtjes met inwoners op het marktplein over verschillende politieke onderwerpen. Deze zijn ook komende zondag te zien tijdens het live verkiezingsdebat. De uitzending zal tot aan de verkiezingen op woensdag 21 maart nog diverse malen herhaald worden via de L.O.M. en is ook online terug te zien.

Interactief

Als alles volgens plan verloopt, kan iedereen zowel thuis als in de Theaterzaal in Myllesweerd via internet actief deelnemen. Er zijn wat stellingen en vragen waarop men kan reageren. Deze reacties worden ook meegenomen in de discussie met politieke partijen tijdens het debat.

Frequenties

De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Bekijk een overzicht van de diverse frequenties de website www.lokaleomroepmill.nl.