Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor de kinderen in Langenboom? Een hele of halve dag? Doe dan mee en meld je aan bij www.nldoet.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Welke hulp kunnen we bij de scouting gebruiken?

Alle. Hoe meer handen hoe meer werk er verzet kan worden. Denk hierbij aan echt klussen en timmeren maar ook aan blad ruimen en snoeien enz.

Wat gaan we doen?

Samen met ouders, leiding, kinderen en vrijwilligers krijgt het speelterrein een opknapbuurt. De hekken worden verplaatst. Een houthok verplaatsen en alles stand-by maken om een speel- klimhuis te bouwen voor de jeugd. Maar denk ook aan koffie zetten en lunch verzorgen voor de vrijwilligers. We hopen je te zien op 10 maart. We maken er een gezellige dag van.