Met veel enthousiasme werd zaterdag 24 februari door Ine Voss, beeldend kunstenaar en Feng Shui coach, de workshop Wabi Sabi schilderen gegeven.

Een creatieve kennismaking met deze actuele Japanse levensfilosofie. Ontstaan in de 13e eeuw als tegenbeweging tegen de perfectionistische opvattingen van schoonheid in Japan. Wabi Sabi is uitermate geschikt voor perfectionistische mensen. Het doel is de schoonheid van het vergankelijke en het onvolmaakte te omarmen.

Je leven wordt makkelijker en je wordt er flexibeler van. Je vindt meer voldoening in je leven en je zult minder stress ervaren. Als je je vooroordelen over perfectie loslaat, zijn er geen regels meer. Daarom geeft een Wabi Sabi benadering je zo’n groot gevoel van vrijheid.

Dit kun je toepassen op je uiterlijk, je kleding, je huis, voeding maar ook op je omgeving.

Als je de schoonheid van het moment ontdekt, wanneer je ervaart hoe uniek jij bent en blij kunt zijn met de onvolmaaktheid van het leven, je concentreert op wat echt belangrijk is, kun je helemaal jezelf zijn. Niet meer maar ook niet minder. Wat anderen goed en belangrijk vinden is niet maatgevend, maar wel jouw individuele persoonlijkheid, dat is wat jou zo eigen en uniek maakt.

Workshop Wabi Sabi Schilderen

Op zaterdag 24 maart èn zaterdag 21 april geeft Ine Voss nogmaals de workshop Wabi Sabi schilderen. Creëren vanuit je gevoel en zonder verwachtingen. Wabi Sabi legt niet de nadruk op het resultaat maar op het proces. Het gaat erom dat wat je doet, van harte doet en ervan geniet. Het hoeft dus niet volmaakt, “goed” of af te zijn. The art of imperfection!

Het gaat om de kunst van het loslaten. Schilder jezelf vrij en geniet van je creativiteit. Immers, elk mens is een schepper en kan creëren. Door jouw hand ontstaan imperfecte maar prachtige kunstwerken. Je mag helemaal jezelf zijn en ervaren hoeveel vreugde en rust je dat brengt. Een cadeau voor jezelf, of voor een ander!

Als je interesse hebt, meld je dan gauw aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Als deze datums je niet uitkomen maar je hebt wel interesse, meld je dan toch aan.

Bij voldoende aanmeldingen kan ik nog een extra datum inplannen.

Zaterdag 24 maart en zaterdag 21 april in Mill
10.00-16.00 uur € 57,50 incl. koffie/thee en lunch en materialen

Voor meer informatie of aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-18454571 of kijk op mijn site www.inevoss.nl.