Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 is het in het Landschapspark in Mill weer tijd voor het Zotte Zomer Festival.

Een 3-daags durend gratis toegankelijk evenement met nostalgische attracties, muziek en entertainment, een heus circus, eetstandjes en horeca in nostalgische sferen en diverse speciale activiteiten. Een daarvan is Wheels for Sales op zaterdag 7 juli van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Wheels for Sales

Ondernemers maar ook particulieren kunnen deze middag de meest uiteenlopende voertuigen te koop aanbieden. Denk aan auto’s, fietsen, bromfietsen en motoren. Maar ook tractoren en alle andere vervoersmiddelen kunnen hier te koop worden aangeboden. Per item wat te koop wordt aangeboden wordt een vergoeding van 10,- euro gevraagd voor voertuigen op 4 wielen en 5,- euro voor vervoersmiddelen op 2 wielen. De opbrengst van Wheels for Sales is bestemd voor Stichting Tour Mill Lijn. Een woonproject voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, wat in de loop van dit jaar in de voormalige basisschool de Kameleon in Mill gerealiseerd zal worden.

Aanmelden

Deelnemen aan Wheels for Sales op zaterdagmiddag 7 juli in het Landschapspark in Mill? Reserveer dan de gewenste ruimte via de organisatie van het Zotte Zomer Festival. Dat kan telefonisch via tel. 0485-325634 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Organisatie

Het Zotte Zomer Festival wordt georganiseerd door een werkgroep binnen het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill met steun van de totale lokale horeca, Albert Heijn vd Ven, Ondernemers Collectief Mill en Stichting Activiteiten Mill. www.zottezomer.nl