De activiteitencommissie binnen Cultureel Centrum Myllesweerd organiseert op zaterdag 24 maart een speciale Meidenmiddag. Hiervoor bestaat zoveel belangstelling, dat ondertussen alle beschikbare tickets zijn uitverkocht.

Zowel de losse tickets als tickets voor het arrangement inclusief friet, snack en drinken zijn allemaal weg. Gezien de vele positieve reacties zal ook in het komende seizoen een dergelijke Meidenmiddag worden opgenomen.

Meidenmiddag

Een middagje lekker je haren laten doen, nagels lakken, zien welke make-up jou het beste staat en dat alles met veel roze, glitter en glamour. Maar ook is er tijdens deze Meidenmiddag een dans-workshop, kun je cup cakes versieren en is Mooi&Mooi Fotografie aanwezig. Kortom een echte meidenmiddag voor echte meiden van ongeveer 5 tot 10 jaar.

Film Ballerina

Parijs, 1884. Het elfjarige weesmeisje Félicie heeft maar één droom: sterdanseres worden aan de Parijse Opera. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt zonder een cent op zak naar Parijs. Terwijl Victor zijn best doet om uitvinder te worden probeert Félicie te worden toegelaten tot de audities van de dansschool. Hiervoor moet ze de identiteit aannemen van haar rivale, de verwende danseres Camille. Om haar droom uit te laten komen zal Félicie haar mannetje moeten staan in een wereld vol valkuilen en moordende concurrentie. De danstrainingen zijn zwaar en ze moet hard werken aan haar sierlijkheid en ballettechniek. Met haar vriend Vicor en mentor Odette aan haar zijde zet ze alles op alles om haar droom te bereiken.

Medio mei zal het nieuwe theaterseizoen met activiteiten bekend worden. Check dus regelmatig de site www.myllesweerd.nl, like de Facebookpagina van Myllesweerd en volg Myllesweerd op Twitter.