Op zaterdagavond 7 april 2018 vindt de tweede editie van ‘Quiztal’, de dorpsquiz van Sint Hubert, plaats. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen.

Zoals eerder gemeld heeft de nieuwe editie van ‘Quiztal’ veel overeenkomsten met die van vorig jaar, maar zijn er ook een aantal verrassende vernieuwingen.

Deelnemende teams worden om 19:00 uur bij gemeenschapshuis ‘De Jachthoorn’ verwacht voor het ophalen van de vragen en opdrachten. Vervolgens kan men aan de slag. De vragen moeten voor 23:00 uur weer ingeleverd zijn, waarna in de ontmoetingsruimte van gemeenschapshuis ‘De Jachthoorn’ de afterparty met medewerking van de ‘Pick Up club’ zal beginnen.

Op zaterdagavond 21 april 2018 vindt de prijsuitreiking plaats. Deze wordt gehouden in café-zaal ‘Difference’ met medewerking van DJ Jack Roijendijk. Net als vorig jaar zullen er weer ludieke prijzen te winnen zijn. Verder staat deze avond in het teken van de ‘Quiztal top 100’, een gevarieerde Sint Hubertse hitlijst die met input van alle deelnemende teams zal worden samengesteld. Ook dit belooft dus een gezellige avond te worden.

Veel teams die vorig jaar deelgenomen hebben, hebben zich weer opnieuw ingeschreven. Nieuw te vormen teams zijn echter ook van harte welkom. Inschrijven kan tot zondag 1 april. Zie www.quiztal.nl voor alle informatie of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..