Op donderdagavond 5 april organiseert de netwerkcommissie binnen het Ondernemers Collectief Mill in de vorm van een Tv-praatprogramma Lentegasten.

In november was er een vergelijkbare netwerkavond onder de naam Herfstgasten. Hierbij sprak Corné Kremers in Kasteel Aldendriel in Mill met diverse interessante ondernemers over de meest uiteenlopende ondernemerszaken. Op donderdagavond 5 april zal hij dit opnieuw doen. Ook dan in Kasteel Aldendriel en ook hierbij zijn ondernemers van harte welkom. Graag tevoren aanmelden.

Lentegasten

Tijdens Lentegasten zijn er weer een aantal interessante ondernemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert te gast die bij Corné aan zullen schuiven. Zo is er een ondernemer te gast die eerst zelf actief was als muzikant, maar tegenwoordig een eigen artiestenbureau heeft. Een andere ondernemer geeft leiding aan een bedrijf wat al sinds 1926 binnen onze gemeentegrenzen aan veel mensen werk biedt. Maar ook schuiven er 2 ondernemers aan die met een bijzondere onderneming de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert wisten te winnen. Een andere gast die avond begon in de jaren tachtig een kleine onderneming die uitgroeide naar een bedrijf met vestigingen door heel Nederland. Maar waar is hij anno 2018 wel en waar niet bij betrokken, dat zal die avond duidelijk worden. Tussen alle gesprekken door is er ook live muziek.

Aanmelden

Wilt u als ondernemer ook aanwezig zijn op deze Lentegasten-netwerkavond? Aanmelden kan via het Ondernemers Collectief Mill door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle OCMill leden hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen. Lentegasten start op donderdagavond 5 april om 20.00 uur in Kasteel Aldendriel in Mill.