Foto: Toon Willems

Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de klucht ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’. Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur.

Kaartjes zijn vanaf deze week te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 8,00 per stuk. Er zijn 100 kaartjes per avond beschikbaar en vol is vol.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

Jeanne van Boxtel is bestuurslid bij toneelvereniging Miamtoca en vervult daar de taak van penningmeester. Jeanne is ook een van de leden van het eerste uur en heeft na enkele rustige jaren de draad van het toneelspelen weer opgepakt. Op 14 en 15 april kunt u haar zien in de hoedanigheid van Madame Arcati. Zij is door Charles Condomines, de schrijver, uitgenodigd om als bekend medium een seance te houden. Bij haar binnenkomst wordt ze argwanend bekeken door de aanwezigen. Na het diner neemt ze de touwtjes in handen en volgt er een seance die men niet snel zal vergeten. Ze wordt later nog regelmatig te hulp geroepen, al verloopt dat niet allemaal even succesvol.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca. Volg ons op Facebook of neem contact op het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..