Van 13 april tot en met 6 mei gaan we weer genieten van aspergegerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar in Mill. Chef-kok Hans serveert het diner in The Barn.

De asperges komen van onze hofleverancier Frank van Lith uit Mill. Vanwege de waterrijke bodem van de Kuilen zijn de asperges van Frank vol van smaak en een begrip in onze regio. Ook in de rest van het menu is zoveel mogelijk rekening gehouden met het gedachtengoed van Een Goei Leven Land van Cuijk.

Kasteel Tongelaar is trots ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk. Dit betekent eerlijk en gezond eten serveren, zo vers en zoveel mogelijk van de boeren en leveranciers uit onze buurt. Eten zit in het dna van het Land van Cuijk. Al eeuwen tonen we onze liefde en zorgzaamheid door te koken. We gebruiken geen woorden maar pannen. Misschien wel omdat in het Land van Cuijk de voedselproducenten van gisteren, vandaag en morgen wonen; klein en groot; innovatief en ambachtelijk; voor de regio en voor de wereld.

In het Asperge-menu gebruikt chefkok Hans van der Steijn zoveel mogelijk duurzaam geproduceerde ingrediënten uit onze eigen regio. Met passie geteeld en gemaakt in het Land van Cuijk. Zo komt het vlees van het Hereford Rund van de Lamperse Hei in Wanroij, de eiermie van de Aalshof uit Haps en de paling van Bardoel uit Wanroij. De aardappeltjes worden op Tongelaar geteeld door bioboer Jaap en de asperges komen natuurlijk van Frank van Lith uit Mill.
Het hele menu vindt u op de website van Kasteel Tongelaar: www.kasteeltongelaar.nl.

Asperge Pop-up restaurant
Zaterdag 13 april tot en met 6 mei
Kasteel Tongelaar in Mill
3 gangen menu vanaf 32 euro
Meer informatie of reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.eengoeileven.nl