Kunt u alleen met heel veel moeite de draad in de naald krijgen of kunt u niet meer met de naaimachine overweg? En is dat knoopje er al zo lang af, dat naadje los of de zoom eruit? Kom dan op donderdagmiddag 5 april naar d'n Inloop. Wij helpen u daarbij.

Wij hebben in d'n Inloop enkele naaimachines klaar staan om uw kapotte kleding te herstellen. Als u hiervan gebruik wilt maken moet u wel het materiaal zoals bv. elastiek, knopen, kleur garen etc. meebrengen. U kunt binnen lopen voor kleine reparaties zoals knopen aanzetten, elastiek vervangen, gat in binnenzak repareren, scheurtje maken, zoom maken of herstellen, gaatjes repareren, sokken stoppen, borduren, gat in een kinderbroek maken etc. U kunt hiervan ook gebruik maken als u advies wilt hebben of op gang geholpen wilt worden. Ook kunnen we een kinderbroek met een gat erin, met vilt een nieuwe look geven. Breng ook hiervoor zelf het materiaal mee.

Donderdag 19 april maatschappelijk werkster

Gemma v.d. Wijst is donderdagmiddag 19 april van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig voor vragen op allerlei gebied.

Donderdag 26 april gezellige liederentafel

Op donderdag 26 april gaan we van 14.00 tot 15.30 uur weer gezellig zingen onder muzikale begeleiding van Piet en Tonnie Willems. De teksten van de liedjes zijn aanwezig zodat iedereen de mooie, oude en bekende liedjes kan meezingen. Heerlijk samen zingen geeft een gezellige sfeer en is heel gezond voor lichaam en geest. Door te zingen maken onze hersenen stofjes aan waardoor we ons beter gaan voelen. Komt u ook gezellig meezingen?

Computerinloop

Elke donderdagmiddag kunt u met vragen over uw telefoon, tablet, laptop of computer terecht in d'n Inloop van 13.30 tot 14.30 uur.

Hebt u ook zin om een keertje naar d'n Inloop te komen? Hebt u problemen met het vervoer en weet u niet hoe u er moet komen?

Bel dan even met Thea Kersten, tel. 06 - 41669728 en wij regelen dat u opgehaald wordt