Het toneelstuk “een selfie bij de vuurtoren” is geschreven en wordt geregisseerd door Erica Verbeeten. (Foto: Jan Maas)

Op vrijdag 20 april geeft Toneelgroep Vier in Eén een extra “openbare” voorstelling van hun nieuwste toneelstuk “Een selfie bij de vuurtoren”.

De Wilg in Wilbertoord is open vanaf 19.30 uur, de uitvoering begint om 20.00 uur. Toegang is € 5,- per persoon. De kaartverkoop is aan de zaal.

Selfie

Het toneelstuk is geschreven en wordt geregisseerd door Erica Verbeeten. Het toneelstuk heeft een intrigerende titel, nl. “Een selfie bij de vuurtoren”. Erica vertelt: “In het plaatsje Noordvliet staat al sinds mensenheugenis de vuurtoren “De Baken”. Je zou denken dat het een trekpleister is voor de toerist, maar jammer genoeg kun je die vuurtoren pas bereiken na een steile klim vol verraderlijke hobbels en kuilen. Voor de plaatselijke VVV een uitdaging hoe daar toch die toerist naar toe te lokken. Een fotowedstrijd met als titel: “Een selfie bij de vuurtoren” moet daarbij een handje helpen. De hoofdprijs is niet te versmaden, nl. een rondleiding én een overnachting in de vuurtoren. Wat een geluk voor pension “de Vuurtoren” waar pensionhoudster Leny de Groot de scepter zwaait. Het is daar sinds de oproep van de VVV een komen en gaan van pensiongasten, die allemaal wat graag die hoofdprijs willen winnen...”