Foto: Toon Willems

Aanstaande zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de klucht ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.

Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 8,00 per stuk. Er zijn 100 kaartjes per avond beschikbaar en vol is vol.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

De vrouw van Charles Condomines wordt vertolkt door Marieke Theunissen. Als u een trouwe bezoeker bent van toneelvereniging Miamtoca, heeft u haar de laatste jaren regelmatig zien spelen. Of het nu de jaloerse echtgenote moet zijn, de vrolijke stewardess of de adellijke dame, Marieke kruipt in de huid van. Als Rose, de vrouw van, heeft ze heel wat te stellen met Charles. Hij is na de seance duidelijk van slag. Wat ze ook probeert, de verstandhouding wordt er niet beter op. Daarnaast heeft ze ook nog heel wat te stellen met de eerste vrouw van Charles, hoewel ze die weinig ziet.

De jeugdafdeling van toneelvereniging Miamtoca, waarvan Marieke in de begeleiding zit, speelt op 20 en 21 mei (Pinksterweekend) een toneelstuk op Kasteel Tongelaar. Grijp uw agenda en noteer een of beide dagen voor een bezoekje.