Op woensdag, 25 april vindt de Bonte middag van de SWOM plaats in Myllesweerd. De zaal is open om 13.00 uur, aanvang programma om 13.30 uur. Entree is € 6,- p.p. inclusief koffie/thee en broodjes.

De kaartverkoop is t/m 17 april dagelijks bij de SWOM van 09.00 - 11.00 uur. En op dinsdag, 10 april van 09.30 - 11.30 uur in Mill bij Myllesweerd, in Sint Hubert in de Jachthoorn, in de Wis in Langenboom en in Wilbertoord aan de Wethouder Lindersstraat 48.

Selfie

De werkgroep die de middagen organiseert heeft weer voor een gezellig programma gezorgd. Allereerst brengt Toneelgroep Vier in Eén een nieuw toneelstuk, geschreven en geregisseerd door Erica Verbeeten. Het toneelstuk heeft een intrigerende titel, nl. “Een selfie bij de vuurtoren”. Erica vertelt: “In het plaatsje Noordvliet staat al sinds mensenheugenis de vuurtoren “De Baken”. Je zou denken dat het een trekpleister is voor de toerist, maar jammer genoeg kun je die vuurtoren pas bereiken na een steile klim vol verraderlijke hobbels en kuilen. Voor de plaatselijke VVV een uitdaging hoe daar toch die toerist naar toe te lokken. Een fotowedstrijd met als titel: “Een selfie bij de vuurtoren” moet daarbij een handje helpen. De hoofdprijs is niet te versmaden, n.l. een rondleiding én een overnachting in de vuurtoren. Wat een geluk voor pension “de Vuurtoren” waar pensionhoudster Leny de Groot de scepter zwaait. Het is daar sinds de oproep van de VVV een komen en gaan van pensiongasten, die allemaal wat graag die hoofdprijs willen winnen...”

Muziek en zang

Na het spannende optreden van Vier in Eén kunt u nog genieten van muziek en zang van Jos Driessen en van lekkere broodjes. Kortom, een leuke middag, de moeite waard om er de deur voor uit te gaan. Als u vervoer nodig heeft, kunt u op maandag, woensdag of vrijdagmorgen van 09.00 - 10.00 uur bellen met de Ouderen Hulpdienst van de SWOM, tel. 0485-455470. Zie ook www.swomill.nl.