Foto: Toon Willems

Vandaag, zaterdag 14 en morgen, zondag 15 april speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de klucht ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’.

Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaats gebonden en kosten € 8,00 per stuk. Er zijn 100 kaartjes per avond beschikbaar en vol is vol.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor.

Charles Condomines, een rol van Frank Peters, is een schrijver die begint aan een nieuw boek. Sinds zijn debuut als Dobje in Ijzerlijm (1988) speelt Frank regelmatig mee. Bij diverse producties was hij betrokken als regisseur. Speelt hij niet, regisseert hij niet, dan kun je hem achter de schermen vinden.

Om inspiratie op te doen nodigt hij Madame Arcatie, een medium, uit om een seance te geven. Niet dat hij iets van de seance verwacht maar hij hoopt wat trucs en tips op te halen voor zijn nieuwe boek. Het loopt echter heel anders dan verwacht. Zijn eerste vrouw vereert Charles met een bezoek. Door dit bezoek wordt de verstandhouding met zijn tweede vrouw danig op de proef gesteld. Als opnieuw de hulp van Madame Arcati wordt ingeroepen, wordt het van kwaad tot erger.

Meer weten, volg ons op Facebook.