Dinsdagavond 24 april staat Vier de Lente centraal bij Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill.

Die avond zijn hun winkels van 18.00 uur tot 22.00 uur extra geopend en brengen zij iedereen in de sfeer van deze Lente. Dat met tal van nieuwe producten voor in en om het huis, maar ook met wat lekkers en een leuke verrassing.

Gezamenlijk

“Al meerdere jaren organiseren we door het jaar heen vaker gezamenlijke activiteiten,” vertelt Ralf Berends. “Zo was er al eerder Samen wat we in oktober organiseerden en Christmas Together in november. Tijdens deze speciale activiteiten willen we mensen inspireren en informeren over de nieuwste trends, producten en mogelijkheden van dat betreffende seizoen.” Deze speciale activiteiten slaan goed aan bij het publiek. Marianne van Hal: “Het is elke keer erg gezellig om onder het genot van wat lekkers spullen te bekijken en met elkaar tips uit te wisselen over wat wel kan en wat absoluut niet. We krijgen er elke keer weer veel positieve reacties op.”

Vier de Lente

Ook de Lente is zo’n moment waarop iedereen in en om het huis wat zaken wil veranderen. Ralf: “Er zijn bij zowel Buitengewoon Kado als bij ons weer nieuwe producten binnen, waarmee je in en om het huis de sfeer van de Lente kunt creëren. Welke kleuren en accessoires is dit jaar in, hoe kun je bestaande zaken in je huis extra opfleuren of aanpassen en wat kun je combineren. Dat soort zaken staan tijdens Vier de Lente centraal in onze winkels.” Uiteraard is er die avond ook wat lekkers voor bezoekers wat past bij de Lente en ook is er een leuke verrassing. “Iedereen die zowel bij Berends Bloemsierkunst als bij ons wat koopt voor minimaal 5,- euro, ontvangt die verrassing.” Wat die verrassing is wil Marianne nog niet verklappen.

24 april

Op dinsdag 24 april is Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 5 en Buitengewoon Kado aan Hoogstraat 10 in Mill van 18.00 uur tot 22.00 uur extra geopend en vieren zij samen met u de Lente. Iedereen is van harte welkom.

Check ook hun Facebookpagina’s en zie www.berendsbloemsierkunst.nl en www.buitengewoonkado.nl.