Komende zaterdag 21 april tussen 11.00 - 16.00 uur. De Ladder aan de Stationsstraat in Mill is een woonhuis gerealiseerd voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking en een (intensieve) zorgvraag.

Inmiddels hebben 6 jongeren hun thuis gevonden in deze verbouwde brandweerkazerne. Aan de achterzijde van het perceel is een bijgebouw geplaatst, genaamd Florian, naar de beschermheilige van de brandweer. Hier wordt enkele dagdelen dagbesteding gegeven en worden de mooiste creaties gemaakt die wij u niet willen onthouden.

Zaterdag 21 april zullen wij ons woonhuis en Florian openstellen voor een ieder die geïnteresseerd is in wat wij ondernemen en waar wij sinds 2014 leven. Onder het genot van diverse zelfgemaakte versnaperingen, een gezellig bakkie en streekgebonden producten, zoals Bardoel paling en Gerrits eieren, kunt u genieten van diverse kraampjes en van vermaak voor de kinderen. Wij willen iedereen gastvrij ontvangen en kennis laten maken met onze woon- en werkomgeving.

Kom ook langs om gezellig een praatje te maken of een kijkje te nemen. Onze deur staat voor u open op Stationsstraat 23 in Mill.

Meer

Meer weten? Bekijk dan ook het Tv-item over de Ladder en deze open dag via de Lokale Omroep Mill en in de rubriek video op inmill.nl. Check ook www.stichtingdeladder.nl en like de Facebookpagina.