Regelmatig is er live muziek in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill te vinden. Het eerst volgende openbare live optreden is zondag 29 april. Dan staan er vanaf 16.00 uur The Greyhounds op het podium.

Maar de komende tijd is er meer te beleven. Zo is er een bomvol pinksterweekend met o.a. Henk Bernard, René Goossens, het accordeonfestival Trek dieje zak in tweeje en Reel to Real.

Zondag 29 april 16.00 uur The Greyhounds

The Greyhounds is een enthousiaste band van grijzende mannen die zijn opgegroeid met de muziek van de 60 en 70er jaren. Het repertoire bestaat uit nummers uit die tijd maar ook uit nummers die door de jaren heen tot nu toe uitgebracht zijn. De band speelt m.n. akoestisch maar gaat het pittigere werk niet uit de weg. Ook komt hier en daar een gevoelige ballad voorbij.

Al met al een sfeer makende band die je meeneemt door de tijd met nummers van diverse artiesten. Dit zijn o.a. Bob Dylan, David Bowie, CCR en The Rolling Stones maar ook b.v. een gevoelig liefdesliedje van Ed Sheeran wordt door The Greyhounds graag ten gehore gebracht.

Overig programma

  • Vrijdag 18 mei 21.00 uur: Hollandse-avond met Henk Bernard, René Goossens en Feest DJ Maarten de Groot, tickets online;
  • Zondag 20 mei 13.00 uur: Accordeonfestival Trek dieje zak in tweeje, gratis toegang;
  • Maandag 21 mei 16.00 uur: Akoestisch Reel to Real, gratis toegang;

Tickets

Check voor meer informatie en ticketverkoop voor de Hollandse-avond www.lagerhuismill.nl.